Leírás
Sajtérlelő Hűtő Kétajtós Dupla MEATICO all 1500
A Meatico nem egy egyszerű tároló hűtőszekrény hanem egy NAGYON PROFI KÉSZÜLÉK kifejezetten ÉRLELÉSRE és DRY AGE-re kifejlesztett kézzel készített termékekhez.
A MEATICO fejlesztésének és gyártásának minden mozzanatában jelen van húsipari szakértők és technikusok segítsége. Az Everlasting professzionális hűtőberendezések gyártásában szerzett történelmi tapasztalata lehetővé tette egy megbízható nagy teljesítményű termék bevezetését. Különös figyelmet fordítottak a terméktervezésre. A MEATICO bázisán ott van az akarat, hogy a hűtőszekrényt a konyhából az éttermi térbe helyezzék át a látvány fokozására. Professzionális minőségű hűtőszekrény, amely esztétikus, elegáns, robusztusságot fejez ki anélkül, hogy zavaró lenne. Az igazi főszerep a hűtőszekrényben zajló alapanyag átalakulási folyamat.
A Meatico fejlett technológiájának és a cég professzionális hűtés terén szerzett sokéves tapasztalatának köszönhetően biztonságos, védett és ellenőrzött szárazérlelési környezetet teremt. Az elegáns dizájn és a részletekre való odafigyelés teszi ezeket a termékeket különösen alkalmassá a bemutatásra, így az ügyfelek lépésről lépésre követhetik az érlelés folyamatát.
Az érlelő - Dry Ager - hűtők, alkalmasak marhahús, sertéshús hal stb. szárazon érlelésére, valamint szalámit és sonkát, vagy sajtot is érlelhetünk már akár otthon modern, digitálisan kontrollált professzionális hűtőszekrényekben. A hentesek, chefek mellett ma már a steak rajongó fogyasztók is tudják, hogy a legfinomabb szték csakis (szárazon) érlelt marhahúsból az igazi. A kb. 21 nap érlelési ciklus alatt a hús kívül kérget kap, megpuhul és olyan összetett aromák jelennek meg benne amik csak e folyamat során keletkezhetnek.
A sajt, sonka, szalámi, hal érlelésére is alkalmas ultramodern érlelő szekrények éttermeknek, szállodáknak, henteseknek, kézműves sajtkészítőknek, de akár nagyobb privát konyhába vagy borospincébe is mutatós és hasznos.
Írja meg elképzelését, mit szeretne érlelni és segítünk a választásban: hello@pomp.hu
A Meatico érlelőszekrények használata teljesen biztonságos és professzionális
• Eszközök: USB 2.0.
• Akusztikus jeladás
• Kiváló minőségű tervezés és ikonok.
• Érintőképernyős felület ikonokkat, a még intuitívabb vezérlés érdekében.
• Óra és naptár (RTC).
• Többnyelvű.
• Szoftverfrissítés USB-ről.
• Riasztási előzmények felbukkanó figyelmeztető üzenetekkel.
• Fejlett HACCP funkció a kiváltott hőmérséklet / páratartalom riasztások részletes memóriájával.
• 150 teljesen testreszabható program tárolható az eszközön.
• Lehetőség van programok és paraméterek exportálására és importálására USB-n.
• 20 fázis automatikus kezelése minden programhoz.
• Kézi vagy automatikus működés a kiválasztott program végrehajtásával.
• A végrehajtott program diagramja annak előrehaladásának (befejezett szakaszok, folyamatban lévő szakaszok és még végrehajtandó szakaszok), valamint a beállított értékek és az összes fennmaradó idő ábrázolásának lehetőségével.
• Hőmérséklet-beállítási tartomány: -2 ° C / + 30 ° C; páratartalom beállítási tartomány: 0-100 relatív páratartalom%.
• Lehetőség van a hő és a páratartalom kizárására a csak cella tárolás kezelésére a leolvasztási ciklusok aktiválásával.
• CANBUS kapcsolat.
Sajtérlelő Hűtő Kétajtós Dupla MEATICO 1500 all in jellemzők
A dupla szekrényrendszernek köszönhetően többféle élelmiszer tárolható benne, így biztonságosan megvédve őket a bakteriális fertőzés ellen. Az intelligens digitális vezérlési rendszer lehetővé teszi az optimális hűtést és egyedi beprogramozható funkciókat is tartalmaz.
Feltüntetett ár tartalmazza a 27%-os Áfát, nem tartalmazza a szállítási költséget.
Szállítási idő megrendelés visszaigazolástól kb 4-5 hét.
KÉRJEN AJÁNLATOT ÉS RÉSZLETES TERMÉKISMERTETŐT : +36307375713
Az Everlasting több mint hatvan éve tevékenykedik a professzionális hűtéstechnika területén és kizárólag kiváló minőségű termékeket fejleszt és gyárt Olaszországban.
Made in Italy
Az ERŐSSÉGÜK a gyártási folyamat összes fázisának vertikális integrációja. Ez azt jelenti, hogy a Társaság a termékek minden aspektusával foglalkozik, az első kutatás-fejlesztési fázistól kezdve a tervezésig, amely szintén belsőleg történik, valamint a gyártás és összeszereléssel, a csomagolással és a szállítással zárul.
2010-ben úgy döntöttek, hogy kifejlesztenek egy olyan terméket, amely a kézzel készített termékek szárítására (Cure) és szárazon érlelésére (Dry Aging) szolgál.
Meggyőződésük, hogy a felejthetetlen kulináris élmények alapja a kiváló alapanyagok megfelelő kezelése, megőrzése. Ez a hit teszi lehető immár 60 éve a profi chefeknek is, hogy a körültekintően beszerzett minőségi alapanyagokat teljes biztonságban tárolják, kezeljék a kitűnő végeredmény érdekében.
A LoStagionatore (jelentése:érlelés, érlelő) projekt egy évtizedes ötlet után valósult meg, melyhez a gyár mind a 60 év tapasztalatát felhasználva alkotta meg az igazán különleges, megbízható és professzionális termékcsaládot. Célja a sajtiparban működő kézműves termékek előállítóinak kiszolgálása volt. Ebből fejlődött tovább a MEATICO márka.