Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

GYÜMÖLCSPRÉS, ZÖLDÉSGPRÉS, JUICER

A legjobb gyümölcsprésekkel és zöldségprésekkel könnyedén és gyorsan készíthetsz friss egészséges zöldséglevet és gyümölcslevet, a bennük lévő legtöbb tápanyag és vitamin megtartásával. Az alacsony fordulatszám biztosítja a maximális kinyerést. A lassúpréselés (Slow Juicer) minimális melegedéssel és a lassú sebességgel biztosítja, hogy a zöldségekből, gyümölcsökből és leveles zöldségekből a lehető legtöbb tápanyagot vonja ki, és ezáltal növeli a frissen facsart gyümölcslevek, zöldséglevek egészségügyi előnyeit.
Rendezés:

Mik a slow juicer (lassú présgép) előnyei?

A lassúprés a gyümölcs préselésével (vagy pépesítésével) készít levet. A lassú facsaró csigát használ, amely lassan a szűrőhöz nyomja a gyümölcsöt vagy a zöldséget, elválasztva a  levet a péptől, amely egy külön tartályba esik.

A lassú préseknek van néhány kulcsfontosságú előnye, amelyek hasznosak lehetnek a vásárlás során.

A lassú prés képes a leveles zöldek, például a menta, a kelkáposzta, a búzafű és más zöld zöldségek levét kiynerni. Dióféléket és kávébabot is képes feldolgozni.
A lassú folyamat minimális hőveszteséggel és lassú sebességgel biztosítja, hogy a maximális tápanyagot vonja ki a zöldségekből, gyümölcsökből és leveles zöldségekből, és ezáltal növeli a frissen facsart levek egészségügyi előnyeit.

A slow juicerek általában jobb minőségű gyümölcslevet kínálnak, több tápanyaggal és természetesebb ízzel.

A legjobb lassú prés gépek sokkal csendesebb, mint a centrifuga facsaró.