Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Kenyérsütő Gép 10 Programos SENCOR SBR 1040WH

32.990 Ft (25.976 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Programozható, LCD kijelzős, 550 W-os kenyérsütő

Gyártó:
Cikkszám: 41011113
Szállítási díj: 1.690 Ft
Elérhetőség: Raktáron

Leírás

Digitális Kenyérsütő Gép 10 programos  SENCOR SBR 1040WH

Házi kenyérsütő kb. 900 g-os kenyér sütéshez. 10 előre beállított programmal, 13 órás időzítővel, nagy LCD kijelző. Tapadásmentes kenyérforma és dagasztókar a könnyű karbantartás érdekében. A kivehető tál mosogatógépben mosható.

• Akár 500 W elérhető teljesítmény
• 1 dagasztólapát
• Nagy LCD kijelző és fedél kémlelő nyílással
• Lekvárfőző program
• 10 előre beállított sütőprogram
• 1 előre beállított program csak tészta dagasztásához (pl. kenyérhez, pizzához, kalácshoz, kiflihez stb.)
• 3 kenyérhéj átsütési fokozat (világos / közepes / barna)
• 13 órás időkapcsoló a késleltetett sütéshez
• Maximális kenyér tömeg 900 g
• 10 perces memória áramkimaradás esetére (a kenyérsütő folytatja a beállított programot)
• Melegen tartás 60 percig, a sütés befejezése után
• Tapadásmentes sütőedény és dagasztólap felület
• Az edény mosogatógépben is elmosható
• Hangjelzés a rövidebb sütési idejű alapanyagok hozzáadásához
• Csúszásmentes lábak garantálják a készülék biztonságos használatát
• Több biztonsági funkcióval ellátva
 

Kenyérsütő Gép Tartozékok:

• Mérőpohár
• Mérőkanál
• Acélkampó a dagasztólapát kihúzásához

Technikai információk:
• Tápfeszültség: 220 - 240 V / 50 - 60 Hz
• Teljesítmény: 550 W
• Maximális kenyér tömeg : 900 g
• Programok száma: 10 + 2
• Méret (szélesség × mélység × magasság): 403 x 255 x 305 mm

Sencor sbr 1040wh kenyérsütő recept alapok:

A  recept szerint mérje ki az alapanyagokat, és a  következő sorrendben adagolja a sütőedénybe A3.
– Először a folyékony alapanyagokat töltse be, pl. vizet, tejet, sört, joghurtot, írót, tojást stb.
– Ezt követően a száraz alapanyagokat adagolja, pl. lisztet, sót, cukrot, fűszereket, zabpelyhet, magokat stb. Az egyik sarokba adagolja a  sót, a  másik sarokba a cukrot, a harmadikba a fűszereket stb.
– Végül a liszt tetején képezzen kis gödröt, amibe az élesztőt tegye bele. Ha friss élesztőt használ, akkor a cukrot az élesztőhöz adagolja. Az élesztő vagy a sütőpor nem kerülhet kapcsolatba a folyadékokkal a program indítása előtt.
– A  nehezebb és sűrűbb kenyerek esetében (amelyek nagy mennyiségben tartalmaznak rozslisztet), javasoljuk a  fenti sorrend ellenkezőjét: tehát előbb az élesztőt tegye a sütőedénybe, majd a száraz alapanyagokat, végül a folyadékot. Ebben az esetben is érvényes, hogy az élesztő vagy a  sütőpor nem kerülhet kapcsolatba a folyadékokkal a program indítása előtt.
– Minden recept esetében tartsa be a fenti sorrendet. ■ A sütött kenyérre hatással van a kenyérsütő környezeti hőmérséklete is. A környezeti hőmérséklet legyen 15 és 34 °C között.

Megjegyzés Egy adagban legfeljebb 590 g liszt és 6 g élesztő lehet. Ennél nagyobb mennyiséget nem szabad a sütőedénybe adagolni.

■ A  fedelet A2 hajtsa le, majd a  hálózati vezetéket csatlakoztassa a  fali aljzathoz. A  hálózathoz csatlakoztatás után sípszó hallatszik, a  kijelző B1 bekapcsol, és az alapértelmezett program (1-es) beállításai lesznek láthatók: program hossza 3:00, kenyér tömege 900 g, héjsütés fokozata MEDIUM (közepes).
■ A MENU B2 gombbal válasszon programot.
■ A COLOR B3 gombbal állítsa be a kenyérhéj átsütés fokozatát.
■ A  LOAF B6 gombbal állítsa be a  kenyér tömegét. Bizonyos programoknál nincs lehetőség kenyérhéj átsütési fokozat, illetve kenyér méret beállítására.
■ Amennyiben a  kenyérsütést szeretné későbbre halasztani, akkor a  + és a  – gombokkal állítsa be a tervezett készre sütés időtartamát.
■ A  program indításához nyomja meg a  START/STOP B5 gombot. A  kijelzőn B1 az idő adat kettőspontja villogni kezd, a  program elindul, a  kijelzőn a  program befejezésének a végéig hátramaradt idő látható. A kenyérsütő a beállított program egyes szakaszait automatikusan kapcsolja. Sütés közben a szellőző nyílásokból gőz áramlik ki.
■ A  következő programokban: BASIC, FRENCH, WHOLE WHEAT, QUICK, SWEET, ULTRA, FAST, CAKE és SANDWICH sípszó jelzi azt az időpontot, amikor további alapanyagokat (pl. magokat) lehet adagolni a  tésztához. Ha a  program futása közben szeretné felnyitni a fedelet A2 (pl. további alapanyagok hozzáadása miatt), akkor legyen óvatos, mert sütés közben a készülékből forró gőz áramolhat ki.
■ A  program befejezését sípszó jelzi ki. A  program befejezése után a  készülék automatikusan átkapcsol KEEP WARM (melegen tartás) üzemmódba, és 60 percig melegen tartja a kész kenyeret. A KEEP WARM üzemmód kikapcsolásához hosszan nyomja meg a START/STOP B5 gombot.
■ A program befejezése után nyissa ki a fedelet A2. Húzzon a kezére konyhai kesztyűt, fogja meg a  sütőedény A3 fogantyúját és hajtsa fel. A  sütőedényt A3 fordítsa el az óramutató járásával ellenkező irányba, majd óvatosan emelje ki a  készülékből. A sütőedényt A3 állítsa hőálló alátétre, és várjon körülbelül 10 percet. A sütőedényt A3 ezt követően fordítsa fejtetőre, a kenyér kicsúszik az edényből. Ha a kenyér nem csúszik ki, akkor próbálja egy kicsit megmozgatni a  tengelyt. A  dagasztólapátot a kampó A7 segítségével húzza ki a kenyérből.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg véleményed!